Vijf redenen om over te stappen naar Hosted VoIP

Hosted VoIP is inmiddels niet meer weg te denken uit de zakelijke markt. Toch zijn er genoeg bedrijven die nog niet zijn overgestapt. Maak je gebruik van ISDN of ben je op zoek naar een (nieuwe) VoIP aanbieder? Wij geven je vijf redenen waarom je zou moeten overstappen naar Hosted VoIP van Tritel.

1. Voordelig
Veel MKB-organisaties stappen over naar VoIP omdat ze tot wel 70% kunnen besparen op de huidige zakelijke telefoniekosten. Waar u voorheen moest investeren in een dure telefooncentrale, hoeft dat nu niet meer. Uw bedrijf krijgt met VoIP voor een relatief laag investeringsbedrag de beschikking over een volwaardige en complete spraakdienst met alle functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale. U betaalt bij ons een vast bedrag per maand op basis van de gewenste functionaliteiten en het aantal medewerkers.

2. Betrouwbaarheid en veiligheid
Communiceer veilig en op een betrouwbare manier met VoIP. Door de juiste apparatuur, internetverbindingen en de configuratie is VoIP net zo betrouwbaar als traditionele telefonie. Uw VoIP centrale wordt niet bij u lokaal gehost maar op meerdere datacenters in Nederland. Deze datacenters hebben een uitgebreide brand-, stroom- en antidiefstalvoorzieningen waardoor uw gegevens veilig blijven. Het is ook mogelijk om een tweede internetverbinding op te zetten zodat u altijd bereikbaar blijft. Stel dat de elektriciteit uitvalt, dan kan op deze manier altijd de telefonie worden doorgeschakeld naar mobiele telefoons.

3. Locatie-onafhankelijk werken
Met Hosted VoIP kunnen medewerkers altijd en overal werken. Of dit op kantoor is, thuis of onderweg. Met VoIP kunt u locatie-onafhankelijk werken. Door middel van de Vast Mobiel Integratie bent u onder één nummer bereikbaar op zowel uw vaste als mobiele toestel. Met deze vorm van integratie word je mobiele telefoon een volwaardig onderdeel van uw cloud telefooncentrale en krijgt u op uw mobiele telefoon de beschikking over dezelfde functionaliteiten als op een vaste toestel. Daarnaast bel je zowel met je mobiele als vaste toestel gratis met collega’s.

4. Flexibel ondernemen
Als ondernemer wil je flexibel zijn, ook op het gebied van telefonie. Met Hosted VoIP kunnen gemakkelijk extra nummers worden toegevoegd als er bijvoorbeeld een nieuwe collega bij komt. Ook wanneer u gaat verhuizen, intern of extern, neemt u de telefoon gewoon mee naar een andere locatie.

5. Toegang tot veel verschillende functionaliteiten
VoIP is niet alleen voordelig en betrouwbaar maar je hebt ook toegang tot veel verschillende functionaliteiten zoals de mogelijkheid tot opzetten van een callcenter, koppeling aan CRM-pakketten met click to dial, vast-mobiel integratie, koppeling met Outlook, Skype for Business integratie, wachtrijsysteem en het automatiseren van werkprocessen. Dit zijn enkele voorbeelden maar er zijn nog meer Hosted VoIP functionaliteiten mogelijk.

Download de Hosted VoIP Whitepaper
Voor meer informatie over Hosted VoIP downloadt u de Hosted VoIP Whitepaper. Uiteraard kunt u ons ook bellen op 072 – 711 2 711 of mailen via info@tritel.nl.